Mogelijkheden

Onze drive-in show is te boeken voor een…foto 2

BRUILOFT

Een bruiloft hoort te zijn zoals het bruidspaar die wil! Gezelligheid, dansen en muziek. Daar staan we voor! Omdat wij allround DJ zijn kunt U bij ons ook verzoekjes indienen. Daarbij houden we uiteraard rekening met de wensen van het bruidspaar.

VERJAARDAGSFEEST

Een verjaardagsfeest hoort gezellig te zijn. In ons uitgebreide muziek aanbod kunnen wij voldoen aan bijna al uw muziekwensen. Verzoeken zijn uiteraard ook geen probleem.

THEMAFEEST

Carnaval? Halloween? Een verkleed partij of een ander themafeest kan bij ons geboekt en door ons georganiseerd worden. 

ZAKELIJK EVENEMENT

Een bedrijfsfeest met een allround DJ en een zeer luxe lichtshow met LED verlichting waarbij we uiteraard rekening houden met Uw wensen.

STRAATFEEST

Een gezellige dag met de buren in de straat of op het plein. Lekker dansen en lekker met elkaar kletsen. Het kan bij ons!

70’s, 80’s 90’s 00’s FEEST

Lekker swingen op de muziek van toen. Met onze ervaring die we hebben, hebben we verstand van lekkere swing plaatjes. Voor jong en oud!

STUDENTENFEEST

Of het nu gaat om een eerstejaarsfeest of een eindexamen, dat maakt bij ons geen verschil. Het gaat om de muziek en de gezelligheid. Een student hoort een zwaar schooljaar knallend af te sluiten. En dat kan in combinatie met onze drive-in show! 

HET ORGANISEREN VAN EEN FEEST…!

U hebt gewoon zin in een feestje maar u heeft geen zin om alles daarvoor te regelen? Dat kunnen wij ook voor U doen! Vertel ons Uw wensen en wij vertellen wat we kunnen! Wij maken uw feest, met onze ervaringen. Uiteraard hanteren we uw wensen!

 

IMG_3643